Вакансії Prometheus

Posted on: 28.08.2015

Prometheus – українська платформа масових безкоштовних онлайн-курсів від найкращих викладачів КНУ ім. Тараса Шевченка, Києво-Могилянської академії, Київського політехнічного університету та інших провідних університетів та організацій.

Це неприбуткова організація, що почала свою роботу силами трьох волонтерів рік тому і на даний момент навчає 100 000 слухачів з усієї України. Місія: надати вільний і абсолютно безкоштовний доступ до найкращих навчальних курсів всім охочим незалежно від місця проживання, віку чи статків. Організатори твердо віримо в те, що масові онлайн-курси здатні здійснити революцію в освіті України і сприяти глибоким позитивним трансформаціям в українській державі та суспільстві.

РОЗРОБНИК МАСОВИХ ОНЛАЙН-КУРСІВ (ВАКАНСІЯ З НАВЧАННЯМ)

Перед початком роботи пройде навчання функціям розробника масових онлайн-курсів в ході інтенсивного практичного курсу.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ:

– Робота з найкращими викладачами для створення високоякісних і цікавих широкій аудиторії слухачів масових відкритих онлайн-курсів: навчання викладачів особливостям формату, інтеграція в навчальні плани найсучасніших прийомів викладання, допомога лекторам в розробці завдань та записі відео.
– Робота в якості сполучної ланки між викладачем, знімально-монтажною групою, адміністраторами сайту та слухачами курсів: від розробки плану курсу до вдосконалення курсу після його запуску.
– Розробка графіку створення та запуску курсів, контроль за його дотриманням.
– Вивчення та впровадження в життя останніх досліджень та найкращого західного досвіду, що стосується створення, підтримки та позиціонування масових відкритих онлайн-курсів.
– Вивчення та аналіз статистики та відгуків на курси після їх запуску, розробка плану їх покращення. Глибоке розуміння потреб та поведінки слухачів Prometheus.
– Комунікація в рамках Prometheus для злагодженої взаємодії з іншими напрямками діяльності організації.
– Створення курсів, що зможуть бути справедливо названі найкращими не лише в Україні, але й у світі.

ШУКАЮТЬ ЛЮДЕЙ, ЯКІ:

– Відчувають пристрасть до навчання та прагнуть допомогти іншим навчатися. Як і ми, переконані, що онлайн-освіта здатна призвести до позитивної трансформації України. Дуже бажано: мають персональний досвід навчання за допомогою масових відкритих онлайн-курсів.
– Знають як просто та зрозуміло пояснити новий матеріал широкій аудиторії слухачів. Дуже бажано: мають формальний чи неформальний викладацький досвід (університет, навчальні курси, школа тощо).
– Володіють впевненими навичками критичного мислення та розв’язання проблем. Вміють знаходити причинно-наслідкові зв’язки.
– В роботі сповідують найвищі стандарти якості, безжальну увагу до деталей та діяльність на результат.
– Володіють англійською на рівні достатньому для читання профільних наукових статей та розуміння на слух західних масових відкритих онлайн-курсів.
– Люблять працювати з новими людьми та вміють комунікувати в команді.
– Як і ми знаходять задоволення у вирішенні надскладних завдань: досвід подібної роботи вітається. Вважають, що «неможливе» це лише виклик для їх здібностей та навичок.

ПРОПОНУЄТЬСЯ:

– Цікаву роботу і щоденне відчуття того, що своїми справами ви змінюєте країну на краще.
– Гнучкий графік, розташування в історичній частині Подолу.
– Гідну оплату праці та гарантії її зростання із зростанням нашої організації. Ми залучаємо в команду невелику кількість найкращих спеціалістів і забезпечуємо їх найкращими умовами праці.
– Участь в грантових проектах найбільш авторитетних міжнародних організацій.
– Офіційне оформлення.

PR-МЕНЕДЖЕР

За 10 місяців з моменту свого заснування, Prometheus зібрав 100 000 зареєстрованих слухачів, а сайт проекту переглянуло більше півмільйону унікальних користувачів. Матеріали про проект з’явилися у більш ніж 100 провідних українських ЗМІ. І все це без жодної копійки витраченої на рекламу. Ми шукаємо людину, яка здатна розвинути цей успіх і донести інформацію про можливість безкоштовного навчання у найкращих викладачів країни до кожного українця.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ:

– Планування та здійснення PR-кампаній: онлайн та офлайн.
– Написання PR-матеріалів (новини, прес-релізи, статті).
– Комунікації зі ЗМІ.
– Ведення блогу проекту та сторінок в соц. мережах, контент-маркетинг.
– Побудова інформаційних партнерств.
– Комунікації з користувачами проекту та їх залучення до поширення інформації про проект, вірусний маркетинг.
– Аналіз публікацій про Prometheus та статистики відвідуваності нашого сайту і спільнот в соціальних мережах.

ШУКАЮТЬ ЛЮДЕЙ, ЯКІ:

– Як і ми, переконані, що онлайн-освіта здатна призвести до позитивної трансформації України.
– Вміють знаходити креативні нестандартні рішення. Люблять та вміють налагоджувати нові контакти.
– В роботі сповідують найвищі стандарти якості, безжальну увагу до деталей та діяльність на результат.
– Володіють навичками копірайтингу (українською та російською мовами).
– Розбираються в ситуації у медіа-галузі. Налагоджені зв’язки у ЗМІ будуть плюсом.
– Володіють англійською на рівні Upper-Intermediate+. Досвід перекладу публіцистичних матеріалів з англійської буде плюсом.
– Як і ми знаходять задоволення у вирішенні надскладних завдань: досвід подібної роботи надзвичайно вітається. Вважають, що «неможливе» це лише виклик для їх здібностей та навичок.

ПРОПОНУЄТЬСЯ:

– Цікаву роботу і щоденне відчуття того, що своїми справами ви змінюєте країну на краще.
– Досвід співпраці з найбільшими українськими ЗМІ, неприбутковими організаціями та компаніями.
– Гнучкий графік.
– Гідну оплату праці та гарантії її зростання із зростанням нашої організації. Ми залучаємо в команду невелику кількість найкращих спеціалістів і забезпечуємо їх найкращими умовами праці.
– Участь в грантових проектах найбільш авторитетних міжнародних організацій.
– Офіційне оформлення.

Просимо зацікавлених кандидатів надсилати своє резюме з супровідним листом на поштову скриньку info@prometheus.org.ua. У супровідному листі слід зазначити, чому ви бажаєте працювати у Prometheus, описати свій досвід та досягнення. В темі листа електронної пошти, будь ласка, вкажіть назву посади.

Просимо також із розумінням поставитись до того, що ми зможемо відповісти лише відібраним для співбесід кандидатам.