Репетитор англійської та німецької мов

Posted on: 22.12.2015

Репетитор англійської та німецької мов, м. Вишневе (Київська область).

Василець Георгій Андрійович

Контактна інформація

Київська область, місто Вишневе

+38-099-67-74-78-4

george.vasilets@mail.ru

Мета: зайняти посаду викладача англійської, німецької мови

Кваліфікаційні знання та навички: участь в різноманітних олімпіадах з англійської мови, високий рівень володіння англійською мовою, відвідував практичні та теоретичні курси ділової англійської мови. Працював перекладачем з російської мови на англійську, за тематикою ділова англійська мова (економіка). Маю досвід праці з учнями різного віку, підготовка до ЗНО, ДПА та співбесіди до Work&Travel.

На сьогодні, продовжую навчання в Київському національному лінгвістичному університеті, за спеціальністю перекладач англійської-німецької мов, на третьому курсі.

Освіта:

2013-2014 рр. – Горлівський інститут іноземних мов, Донбаський Державний Педагогічний Університет. Факультет гуманітарний, напрям підготовки: філологія (переклад (англійська)), спеціальність: перекладач англійська мова.

2014 р. – Київський національний лінгвістичний університет. Факультет перекладачів, напрям підготовки: філологія (переклад (англійська, друга іноземна мова – німецька), спеціальність: перекладач англійська-німецька мови.

В 2014 р. складав іспит до Краківської академії імені Моджевського на факультет англійської філології, іспит склав на відмінно.

Успішно закінчив курс ділової англійської мови, середнього рівня.

В 2015р. з 16.07.2015 по 16.08.2015 проходив курси англійської – польської мов в Польщі м.Седльце при гуманітарному університеті на факультеті англо-польської філології, іспити склав на відмінно.

Рівень володіння мовами:

Російська мова – досвідчений (рідна мова);

Українська мова – просунутий;

Англійська мова – просунутий;

Німецька мова – просунутий;

Польська мова – початковий.