Історія створення компанії

Провідне місце у сфері обслуговування займає галузь ресторанного бізнесу. На сьогоднішній день ринок громадського харчування України розвивається швидкими темпами.

У 2011 році один з найбільших агропромислових комплексів «Миронівський хлібопродукт» відкрив перший ресторан мережі швидкого харчування під назвою «Крила», а до кінця року в місті Києві відкрилося ще три ресторани.

На тлі досить сильної конкуренції наша мережа стала популярною саме завдяки демократичній ціновій політиці та акційними пропозиціями.

Вересень 2014 став переломним для компанії – змінився власник і вона перейшла на новий рівень розвитку.

На сьогоднішній день мережа складається з 13 ресторанів (Київ, Кривий Ріг, Полтава, Львів, Луцьк, Чернігів) і продовжує зростати. Це можна пояснити унікальним меню, в якому поєднуються різні кухні, а також раціональним управлінням, яке ґрунтується на досвіді реалізації франчайзингових проектів.

«Крила» – український, швидкозростаючий бренд мережі ресторанів швидкого харчування.

Повернутись до попереднього розділу >>